top of page

Werkwijze

Onze 5 zekerheden
 

1) Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een goed en eerlijk advies.

2) Wij komen bij u inmeten.

3) Wij maken vrijblijvend een offerte

4) Wij bieden u een uitgebreide garantie

5)Wij hangen uw raamdecoratie keurig

Waarom wij?
 

-100% maatwerk, 100% kwaliteit, 100% meetgarantie 

- Factory direct

-Altijd gratis bezorging en montage

-Gratis stijladvies aan huis

-100% klanttevredenheidsgarantie

-Snelle levering

Bent u opzoek naar een mooie kwaliteit raamdecoratie voor een nette prijs? Dan bent u bij Dina raamdecoratie op het goede adres!

Wij hebben kijk op gordijnen, raamdecoratie en vloeren, om een goed advies te geven kan dat het beste bij u thuis, zo kunnen we uw stijl en smaak beter ervaren. De inrichting en het kleurgebruik in uw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. U hoeft niets zelf in te meten, dit doen wij. Ontzorgen van A tot Z is één van onze krachten. Zo nemen wij onze stalen mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en de ruimte past.

Wij hebben speciaal voor u een assortiment samengesteld uit verschillende A-merken die wij direct bij de fabriek inkopen .

 

Advies bij u thuis in plaats vanuit alleen een showroom.

Wij van Dina Raamdecoratie komen graag bij u thuis langs dit heeft meerdere redenen, doordat wij bij u thuis langskomen, kunnen wij maatwerk leveren. Wij kopen direct in bij de leveranciers en laten alles direct voor u op maat maken. Op deze manier kunnen wij uw raamdecoratie heel snel en tegen een goede prijs leveren.

Zoals u begrijpt is een goed advies moeilijk te geven vanuit een showroom, aangezien uw raamdecoratie op uw huis en interieur afgestemd dient te worden. Meerdere factoren spelen mee, uw meubulair de kleuren op uw muren uw vloer en natuurlijk lichtinval. Zoals u ziet houden wij rekening met uw hele leefomgeving.

bottom of page