top of page

Tapijt/vloerbedekking

Vraag direct en vrijblijvend een gratis offerte aan of bezoek onze winkel!

Wat zijn de voordelen van Tapijt?

 

  •   Een groot voordeel van stoffen materialen in uw woonkamer is dat ze het geluid dempen. 

  • Een vloerkleed houdt de warmte in een huis vast.

  • Op blote voeren lopen of spelende kinderen op de vloer is met een vloerkleed geen probleem.

  •  Een stroeve vloer voorkomt uitglijdingsgevaar. 

  • Wanneer u kiest voor een vloerkleed of vloerbedekking zult u gelijk merken dat de sfeer in de ruimte behagelijker is.

     

Met de opkomst van laminaat en andere harde vloeren is het gebruik van de vloerbekleding tapijt in Nederland een tijdje minder populair geweest. Toch is tapijt nog steeds de meest gebruikte vloerbekleding in ons land. Tapijt is zelfs weer overtuigend terug aan de top. Het verschil met vroeger is dat het vooral een goedkope oplossing op het gebied van vloerbedekking was. Tegenwoordig is er van alles mogelijk op het gebied van tapijt. 

 

Tapijten zijn enorm comfortabel: ze voelen warm, zacht en dus ook zeer gezellig aan. Het is natuurlijk handig dat je je niet hoeft te beperken tot een strakke stijl met 1 kleur, maar je kan er ook een waar kleurenspectakel van maken. Er blijft ruimte voor eigen creativiteit (vooral bij tapijttegels) maar de mogelijkheden om deze binnen een bestaand interieur te plaatsen zijn groot. 

 

Er zijn verschillende tapijt­structuren met elk een eigen uiterlijk. Tapijt kan hoog- of laagpolig zijn en bestaan uit een gesneden pool (zoals frisé, moquette, saxony, shag en velours) of lusjestapijt (bouclé). Het verschil tussen deze structuren zit in de lengte van de polen en de afstand ertussen.

 

Laat u dus informeren in onze winkel

Titan
Tapijt sfeer umbria
Tapijt sfeer princeton
Tapijt sfeer bellini
CityLife_Anaïs_03
bottom of page