top of page

Vraag direct en vrijblijvend een gratis offerte aan of bezoek onze winkel!

Wat zijn de voordelen van Karpetten?

 

  • Vloerkleden zorgen voor een ruimtelijk gevoel, let wel op dat u een vloerkleed kiest die zowel in kleur en afmeting in uw kamer en bij de rest van uw interieur past. Een te groot of te donker vloerkleed kan een averechts effect hebben.

  • Een vloerkleed zorgt voor eenheid in uw kamer. Een carpet of vloerkleed zorgt er voor dat functies en hoeken in een kamer afgebakend worden, waardoor u meer eenheid creëert binnen deze hoeken.

  • Vloerkleden dempen geluid en verbeteren de akoestiek. Een vloerkleed dempt alledaagse geluiden zoals loopbewegingen en absorbeert een deel van het geluid. 

  • Vloerkleden isoleren warmte. Een vloerkleed is een warme plek in uw woonkamer.

Een karpet is een andere benaming voor een los vloerkleed. Karpetten bestaan uit een boven- en onderlaag. De bovenlaag van een karpet bestaat uit wol, kunstgaren of katoen. De onderlaag is van jute of een kunststof drager. Karpetten kom je het meeste tegen in de woonkamer of slaapkamer. Karpetten geven de woon- en/of slaapkamer net wat meer sfeer en je krijgt lekkere warme voeten.

Afhankelijk waar de karpetten van zijn gemaakt zijn er voor- en nadelen.
- Wollen karpetten
- Viscose en/of kunstzijde karpetten 
- Karpetten van synthetische vezels

 

Wij hebben een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment aan vloerkleden. Van vrolijk gekleurde patchwork karpetten tot echte wollen vloerkleden, in verschillende kleuren en afmetingen. Al onze vloerkleden zijn te bekijken in onze winkel.

karpetten1
karpetten
Amalia sfeer
243446605

Karpetten

bottom of page