top of page

Vouwgordijnen zijn voor veel interieurs de perfecte vorm van raamdecoratie, ze zijn eenvoudig, maar toch zeer decoratief. Ze zijn de sfeermakers bij uitstek en geven uw woning een eigentijdse uitstraling. De keuze van het juiste type optreksysteem wordt mede bepaald door de afmeting van het raam en het gewicht van de stof. 

 

Voor de stoffen is er een uitgebreide keuze: transparant, uni, dessin, verduisterend, brandwerend, zonwerend of zelfs printstoffen die u kan personaliseren.

 

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor keuken, woonkamer en slaapkamer is het een perfect product. In onze collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welk hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw kamer. 

 

Kenmerkend voor vouwgordijnen, de naam zegt het al, zijn de horizontale vouwen in de stof. In deze vouwen zitten vaak staafjes, dit worden baleinen genoemd, die het gordijn strak houden. Wilt u juist vouwgordijnen met een nonchalante uitstraling? Kies dan voor vouwgordijnen zonder baleinen. Of u nu grote of kleine ramen heeft, vouwgordijnen zijn altijd geschikt. Zelfs wanneer u een dakraam of draai-kiepraam wilt voorzien van raambekleding zijn vouwgordijnen een goede optie. Het vouwgordijn wordt dan geplaatst met zijgeleiding, waardoor het gordijn goed op zijn plek blijft.

Wat zijn de voordelen van vouwgordijnen?
 
 • De transparante stoffen zijn goed te combineren met uw overgordijnen;
 • Vouwgordijnen onderscheiden zich op functioneel en decoratief gebied;
 • Door een grote keuze aan afwerkingen kunt u het vouwgordijn helemaal naar eigen uw eigen wensen laten maken;
 • U heeft verrassend veel privacy en sfeer;
 • Door de voering bespaart u energie, in de zomer houdt het vouwgordijn de warmte buiten en in de winter juist binnen;
 • Eenvoudig wasbaar, de baleinen zijn makkelijk uit het vouwgordijn te nemen;
 • Verbeterde akoestiek;
 • Speelse lichtinval die u afstemt op uw eigen wensen;
 • Doordat onze vouwgordijnen ook elektronisch leverbaar zijn kunt u met gemak ook extra brede ramen decoreren met vouwgordijnen;
 • De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is!
   
 

 

Vraag direct en vrijblijvend een gratis offerte aan of bezoek onze winkel!

vouwgordijn-woonkamer
vouwgordijn-woonkamer (1)
vouwgordijn-slaapkamer
vouwgordijn-eetkamer
vouwgordijn-eetkamer (2)
vouwgordijn-eetkamer (1)
vouwgordijn-badkamer

Vouwgordijnen

bottom of page