top of page

Vraag direct en vrijblijvend een gratis offerte aan of bezoek onze winkel!

Wat zijn de voordelen van Vitrages?

 

  • Vitrage filteren licht.

  • Toepasbaar op bijna alle soorten raam en kozijnen;

  •  Vitrages zijn lichtdoorlatend, maar houden de zonnestralen wel enigszins tegen.

  • Toepasbaar voor badkamers;

  • Naar uw eigen wensen te personaliseren;

  • Een horizontale jaloezie is een traditioneel, functioneel en tijdloos product.

  • Zorgt voor privacy door inkijk te verminderen

Vitrage zorgt ervoor dat het zonlicht enigszins wordt tegengehouden en dat de inkijk verminderd wordt. Vitrages zijn echter  zeer geschikt als raamdecoratie.

 

Vitrage tevens glasgordijnen genoemd, zijn hele dunne gordijnen die gemaakt zijn van een transparante stof. De mate van transparantie kan verschillen en dit heeft invloed op de lichtinval en inkijk. Vitrage zorgt er echter altijd voor dat de lichtinval wordt gefilterd en dat de inkijk wordt verminderd. Door de transparante en dunne stof blijft het echter wel licht in huis. Hierdoor kunt u de hele dag lang genieten van natuurlijke lichtinval, zonder dat u uw privacy hiervoor hoeft op te geven. Ook dempen vitrages het geluid in huis. Dit is perfect voor gehorige huizen of huizen met harde vloeren. Vitrages worden regelmatig verward met inbetweens, maar dit is niet hetzelfde. Inbetweens liggen qua dikte tussen een vitrage en een overgordijn in.

 

Vitrage is verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en motieven. Zo kunt u de vitrage eenvoudig goed laten aansluiten op de stijl van uw woning. Vitrages worden vaak gecombineerd met overgordijnen. De vitrage wordt dan, van buitenaf gezien, voor de gordijnen gehangen. De gordijnen kunnen dan dienen voorzonwering, verduistering en isolatie, terwijl de vitrage perfect is voor overdag. De combinatie van vitrage met gordijnen kan een erg mooie en stijlvolle uitstraling geven.

 

 

Gordijnen_Villa_0
Vitrage01
Vitrage-Inbetween-1
raamdecoratie-overgordijn-bij-profita-comfortabel-wonen-kopen-in-de-showroom-dealer-van-luxaflex-vad
35-451_grotere_deel12

Vitrage

bottom of page